CONNECTWORK

Cloud – Infrastructuur

Hybrid IT, (Private) Cloud

Hybrid IT is in feite de volgende stap na hybride cloud. Het omvat de integratie van private en publieke clouds, die met elkaar verbonden zijn door een gestandaardiseerde technologische oplossing. Met andere woorden, het is een IT-infrastructuur die u zelf beheert of exclusief afneemt van een leverancier, gecombineerd met een IT-infrastructuur die voor algemeen gebruik beschikbaar is.

Een concreet voorbeeld hiervan is het gebruik van bedrijfseigen applicaties in een private cloud, gecombineerd met het opslaan van bestanden in SharePoint Online of OneDrive via Microsoft 365.

Waarom hybrid IT?

Hybrid IT is voortgekomen uit de voortdurend evoluerende markt. Hoewel cloud computing aanzienlijke voordelen biedt op het gebied van efficiëntie, flexibiliteit en samenwerking, is een volledige overstap naar de cloud niet altijd haalbaar of nodig voor elke organisatie. Hybrid IT biedt een oplossing door een omgeving te creëren die voldoet aan strenge beveiligings- en prestatie-eisen, terwijl u toch profiteert van de flexibiliteit en kostenefficiëntie van een publieke cloud.

Onze Aanpak

We gaan steeds samen kijken met de klant wat er precies nodig is? Heb je nood aan een opslag voor een hoeveelheid bestanden, heb je eigen applicaties die moeten draaien? Hoeveel dataverkeer verwacht je te genereren, …

Op basis van deze informatie kunnen we samen kijken wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf!

Connectwork biedt een ruim aanbod aan diverse oplossingen, waaronder bv. een lokale server, NAS, Microsoft Sharepoint, …